نورپردازی در واقع هنر زیباسازی نمای ساختمان در تاریکی شب می باشد. یکی از اهداف مهم نورپردازی نما، ایجاد محیط مطلوب برای سکونت در ساختمان مسکونی یا محیط مناسب برای کسب و کار و رفت و آمد در ساختمان های اداری و تجاری است و برای دستیابی به این منظور آموزه های علم و هنر با هم ترکیب می شوند تا با تابانیدن نور، علاوه بر روشنایی محیط، زمختی سنگ و آهن و سیمان در سیاهی شب را به محیطی جذاب و چشم نواز تبدیل کنند.
نورپردازی نمای خارجی ساختمان می تواند هویت بنا را به تصویر بکشد به طور مثال مسجد یا حسینه حال و هوای عرفانی خود را در طول شب حفظ کند، حس قدمت را در بناهای قدیمی زنده کند یا تجسم تحرک و پویایی در مراکز ورزشی باشد.
هدف از نورپردازی می تواند متفاوت باشد؛ روشنایی محیط، تاکید بر بخش های خاصی از نما، پنهان کردن عیب های احتمالی، جلوه و ابهت دادن به کل نما، تحریک احساسات و…
با استفاده از رنگ و شدت نورها می توان احساس متفاوتی در بیننده القا کرد، از احساس ترس و وحشت تا حس آرامش و سرخوشی. می توان بخش هایی را برجسته تر یا درخشان تر کرد. می توان دورنمایی رویایی ایجاد کرد تا همیشه تصویر آن در ذهن مخاطب بماند. می توان حس خرید را در بیننده تحریک کرد، به ساختمان حس شکوه و عظمت بخشید و تصویری منحصر به فرد از یک مجتمع خرید در ذهن عابران حک کرد و مشتریان را به سمت نقاط خاص هدایت کرد.
به بیان بهتر با نورپردازی می توان تصور بیننده نسبت به یک سازه را تغییر داد و یک ساختمان را مانند یک قصر مجلل به تصویر کشید. با این توصیفات نورپردازی نقشی تعیین کننده در زیبایی و هویت بخشیدن و کاربردی تر کردن فضا ایفا می کند، به محله و شهر علاوه بر زیبایی، هویت می بخشد و باعث جذاب شدن فضاهای شهری می شود.
امروزه تکنیسین های کار با راپل انجام نورپردازی ساختمان های بلند را آسان کرده و با کاهش دردسرهای تهیه و نصب بالابر و داربست، باعث استقبال بیشتر و زیباتر شدن محیط های شهری شده اند.
روش های نورپردازی نمای ساختمان چیست؟
روش های مختلفی برای نورپردازی ساختمان با استفاده از پروژکتورها، چراغ های دکوراتیو، چراغ های LED با پرتاب نور بالا، ریسه های LED رنگی، جت لایت ها، وال واشرهای LED، چراغ دیواری، چراغ حیاطی و… وجود دارد. نورپردازی نقطه ای، نورپردازی تاکیدی، نورپردازی مخفی، نورپردازی پس زمینه، نورپردازی یکدست، نورپردازی نمای ساختمان خشن، نورپردازی از زمین، نورپردازی با منابع درونی، نورپردازی با نئون انعطاف پذیر و نورپردازی پر زرق و برق از جمله روش های نورپردازی نمای ساختمان می باشند.
چه مواقعی تکنیسین های کار در ارتفاع به کمک شما می آیند؟
– می خواهید بدون درگیر شدن با دردسرهای اجاره داربست و بالابر نمای ساختمان خود را نورپردازی کنید.
– می خواهید بدون هیچ گونه مزاحمتی برای عابران و همسایگان و بدون هیچ سد معبری تجهیزات نورپردازی خود را نصب کنید.
– محل های نصب تجهیزات نورپردازی دور از دسترس یا دسترسی به آن دشوار است.
چه کارهایی انجام می دهیم؟
– نورپردازی نمای ساختمان های مسکونی و آپارتمان ها
– نورپردازی نمای برج ها و مجتمع های مسکونی بزرگ
– نورپردازی مجتمع های تجاری، اداری و صنعتی
– نورپردازی مناسبتی
هزینه نورپردازی نما چقدر است؟
هزینه نورپردازی نمای سازه ها به مساحت کار، نوع نما، نوع نورپردازی، تجهیزات مورد نیاز، مدت زمان اجرا، ارتفاع کار و دشواری دسترسی بستگی دارد. پس از تماس شما کارشناس گروه ایمن ارتفاع در محل ساختمان حاضر شده و پس از بازدید از محل، هزینه نورپردازی نمای ساختمان شما را برآورد می کند.
به چه سوالاتی درباره نورپردازی نما پاسخ می دهیم؟
شما هم ممکن است سوالات زیادی در زمینه نورپردازی نمای بیرونی ساختمان، انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان، اهمیت نورپردازی در فضای شهری، نقش نور پردازی در طراحی نما، اصول نورپردازی ساختمان، تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان، هزینه نورپردازی نمای ساختمان، اصول نورپردازی نمای ساختمان مسکونی، چراغ های نورپردازی نمای ساختمان، طراحی نورپردازی نمای ساختمان، قیمت چراغ های نمای ساختمان و… داشته باشید. ما آماده ایم به سوالات شما در این زمینه پاسخ دهیم.