ساختمان ها محل کسب و کار و زندگی ما هستند و به همین خاطر علاوه بر فضای مورد استفاده، زیبایی، شخصیت و آراستگی آنها برای ما مهم است.

نمای ساختمان ویترین و جلوه بیرونی ساختمان محسوب می شود و زیبایی آن می تواند در نوع نگاه نسبت به ساکنان یا کارکنان آن ساختمان موثر باشد و سرزندگی، شادابی، خمودگی و بی حالی را نمایان کند. ساختمان ها در کنار هم محله ها و شهر را تشکیل می دهند و نمای بیرونی آنها به محله و شهر هویت و شخصیت می دهد و باعث جذاب شدن فضای شهری و بهبود کیفیت زندگی می شود.

ساختمان ها بنا به سلیقه مالکان از نماهای مختلفی استفاده می کنند که رنگ آمیزی یکی از ساده ترین و ارزان ترین نماهای موجود است. رنگ آمیزی نمای ساختمان تنها به زیبا شدن ساختمان خلاصه نمی شود، چرا که رنگ ها زبان بیان احساساتند و می توانند به تنهایی یا در کنار سایر رنگ ها احساسات عابران را تحریک کرده یا آن را تغییر دهد. رنگ ها می توانند حس آرامش را به بیننده منتقل کننده یا روحیه جنگجویی را در وی تحریک نمایند. همین رنگ ها می توانند فرهنگ جامعه ای را بسازند یا آن را تغییر دهند. رنگ ها می توانند در کاهش یا افزایش ورودی مراجعان به محل کسب و کار شما موثر باشند، می توانند در افزایش یا کاهش میزان فروش شما موثر باشند، رنگ ها روی دمای محیط تاثیر می گذارند، خلق و خوی افراد را تغییر می دهند و حتی به عنوان روش های جایگزین یا مکمل برای برخی درمان ها نیز استفاده می شود. با توجه به اینکه روانشناسی رنگ امروزه یکی از مباحث علم روان شناسی می باشد، می توان از نظریات و یافته های آن برای انتخاب بهتر رنگ بهره گرفت تا احساس رضایتمندی را برای ساکنان آن به ارمغان آورد.

 

ویژگی رنگ های نمای ساختمان

رنگ های مورد استفاده در نمای ساختمان نسبت به رنگ های مورد استفاده در داخل ساختمان کیفیت بهتری دارند. این رنگ ها در برابر نور خورشید، تغییرات جوی، سرما و گرمای شدید، رطوبت و باران دوام و پایداری خوبی دارند. آنها قابل شستشو و غیر قابل اشتعال بوده و در برابر پوسته شدن و رنگ پریدگی مقاوم می باشند.

 

انواع رنگ مصرفی در نمای ساختمان

رنگ آکریلیک یکی از محبوب ترین رنگ ها برای نمای ساختمان می باشد. درخشندگی، انعطاف پذیری و دوام بالا از ویژگی های این رنگ می باشد.

رزین آکریلیک که بر پایه آب و روغن به کار می رود، بدون بو و ضد قارچ بوده و مقاوم در برابر اشعه UV می باشد و از آن برای رنگ آمیزی سطوح گچی، سیمانی، کناف و… استفاده می شود.

رنگ کنیتکس در برابر رطوبت مقاوم بوده و عمر بالایی دارد.

رنگ روغنی بر پایه حلال نفتی بوده و در برابر رطوبت مقاوم است. از رنگ روغنی برای رنگ آمیزی کلیه سطوح خارجی به خصوص نرده، در و پنجره فلزی استفاده می شود.

رنگ نانو عایق بوده و قدرت چسبندگی بالایی بر روی سطوح مختلف دارند. مقاومت بسیار بالا در شرایط جوی مختلف، قابلیت شستشو و مقاوم در برابر اشعه UV آن را به گزینه مناسب برای نقاشی نما تبدیل کرده است.

 

چه مواقعی استادکاران کار در ارتفاع به کمک شما می آیند؟

– می خواهید نمای ساختمان خود را رنگ آمیزی کنید اما وقتی به دردسر نصب داربست و هزینه های آن فکر می کنید، از رنگ آمیزی منصرف می شوید.

– برای رنگ آمیزی دیوارهای کناری نما راهی به فکرتان نمی رسد چون همسایه مجوز نصب داربست روی پشت بامش را نمی دهد.

– حوصله جر و بحث با همسایه ها برای نصب داربست در کوچه یا خیابان را ندارید.

در این زمان با ما تماس بگیرید، تکنسین های آموزش دیده ما در کمترین زمان ممکن با استفاده از طناب، راپل و تجهیزات ایمنی رنگ آمیزی نمای ساختمان شما با هر ارتفاعی را با کیفیت بالا انجام می دهند.

 

رنگ آمیزی نما

چه کارهایی انجام می دهیم؟

– رنگ آمیزی نمای بیرونی ساختمان

– رنگ آمیزی نمای سیمانی

– رنگ آمیزی سطوح و دیواره های گچی

– رنگ آمیزی نما و سطوح بتنی

– رنگ آمیزی سطوحی که در قدیم رنگ آمیزی شده

 

هزینه انجام رنگ آمیزی نما چقدر است؟

هزینه رنگ آمیزی نمای ساختمان به مساحت کار، نوع رنگ، نوع نمای قبلی و بافت زیر کار، مدت زمان اجرا، ارتفاع کار و دشواری یا آسانی دسترسی، قدمت بنا و نقص های موجود در سطح کار بستگی دارد. پس از تماس شما یکی از استادکاران گروه ایمن ارتفاع در محل مورد نظر شما حاضر شده و پس از بازبینی، هزینه رنگ آمیزی نمای ساختمان شما را برآورد می کند.

 

به چه سوالاتی پاسخ می دهیم؟

شما چه سوالاتی در مورد نقاشی نمای بیرونی ساختمان دارید؟ ما به همه سوالات شما درباره رنگ مخصوص نمای سیمانی ساختمان، رنگ مخصوص سنگ نما، نحوه اجرای رنگ نمای ساختمان، رنگ نمای خارجی ساختمان، رنگ آمیزی در ارتفاع، انواع رنگهای نمای ساختمان، قرارداد رنگ نما، قیمت نانو نمای ساختمان، رنگ آمیزی با طناب و… پاسخ می دهیم.