تهیه ملات سیمان کاری

سیمان کاری جز مراحل نازک کاری بنایی است و در بخش های مختلف ساختمان بکار برده می شود. از جمله کاربردهای سیمان کاری میتوان به سیمان کاری کف، سیمان کاری حیاط و سیمان کاری نما اشاره کرد.

سیمان کاری مراحل مختلفی دارد و توسط ابزارهای متفاوتی انجام می شود. در ادامه به بررسی مراحل سیمان کاری میپردازیم.

ملات سیمان کاری چگونه تهیه می شود؟

تهیه ملات برای سیمان کاری به دو روش دستی و ماشینی تهیه می شود. در پروژه های بزرگ که حجم کار و میزان ملات مورد نیاز زیاد است از دستگاه ملات ساز استفاده می شود تا سرعت پیشرفت پروژه بالا رود. نام دستگاه هایی که در این روش استفاده می شود اصطلاحا بتونیر نام دارد.

اما در پروژه های کوچک تر ملات به روش دستی تهیه می شود. بدین منظور در شروع ماسه و سیمان به صورت خشک با هم ترکیب شده و سپس آب به آن اضافه می شود. در حجم های زیاد ماسه و سیمان روی زمین با هم مخلوط می شوند و با ایجاد یک حفره، آب را داخل آن ریخته و ترکیب می شوند تا ملاتی یکدست تهیه شود.

در حجم سیمان کاری کمتر ملات مورد نیاز در استانبولی تهیه می شود. میزان مصرف سیمان برای تهیه ملات چیزی در حدود 250 تا 300 کیلوگرم در مترمکعب است.

ابزار سیمام کاری کدام اند؟

از جمله ابزارهایی که یک استادکار برای سیمان کاری نیاز دارد شامل شاقول، شمشه آهنی و چوبی، کمچه و ماله، فرغون، استانبولی، ملاقه سیمان کاری و بیل و سطل میباشد. کاربرد این ابزار عبارت اند از:

  • شاقول برای کنترل عمود بودن سطح
  • شمشه آهنی و چوبی برای صاف کردن سطوح و حذف بتن اضافی از سطح مورد استفاده
  • کمچه و ماله برای برداشتن سیمان و گذاشتن روی کار و صاف کردن آن
  • فرغون برای حمل استانبولی برای تهیه ملات مورد نیاز
  • ملاقه سیمان کاری برای پروژه های کوچک برای پاشش سیمان روی سطوح
  • بیل و سطل برای انتقال ملات مورد نیاز

 

اجرای سیمان کاری نما

سیمان کاری نما از گذشته روی متداول برای پوشش ساختمان در بنایی بوده است. از مهمترین مزایای سیمان کاری نما قیمت پایین، سرعت اجرای مناسب، استحکام و مقاومت بالا و امکان بکارگیری طرح ها و رنگ های متنوع را نام برد. در مرحله اول سیمان کاری نما باید کل دیوار کروم بندی و شمشه گیری شود.

کروم بندی باعث یکسان شدن ضخامت سیمان بر روی دیوار می شود و فرورفتگی و برآمدگی های آن را از بین میبرد. پس از آن برای پر کردن فواصل کروم بندی از آستر کشی استقاده می شود. برای این کار ملات را توسط کمچه و با فشار مناسب به سمت دیوار پرتاب می کنند و به آن میچسبد. پس از آن اقدام به تسطیح کردن سیمان می کنند.

 

 

در مرحله بعد با کمک نوارهای یونولیت، شیشه، سنگ و … سطح کار را بخش بندی می کنند. برای اجرای رویه، ملاتی تشکیل شده از پودر سنگ، سیمان سفید، سنگدانه های رنگی و … تهیه شده و روی آستر را پوشش می دهند. پس از آن سطح کار با تخته ماله صاف میگردد. در انتهای کار هم نوارهای استفاده شده برای قالب بندی برداشته شده و داخل بندها سیمان کاری می شود.

پس از اینکه سیمان کاری پایان یافت، برای مقاومت شدن آن و جلوگیری از ترک خوردن سیمان آن را عمل آوری کرد. عمل آوری با مرطوب نگهداشتن و آب دادن به سیمان در مدت مشخص انجام می شود. سیمان کاری رنگی در طرح های مختلفی مانند شسته، تگرگی، خراشی و … امکان پذیر است.

در حال حاضر سیمان کاری یکی از روش های متداول در بنایی است اما هر جه پیش میرویم به تعداد ساختمان های مرتفع اضافه می شود و سیمان کاری با داربست با مشکل مواجه خواهد شد. سیمان کاری با طناب روشی نوین است که دیگر نیازی به بستن داربست و ایجاد ترافیک و سد معبر ندارد. اما سیمان کاری بدون داربست نیاز به تخصص و تجربه دارد، زیرا با کوچکترین اشتباه ممکن است خسارات جانی جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

 

قیمت سیمان کاری

عوامل مختلفی مانند متراژ پروژه، محل اجرا، درجه کیفی و کیفیت سیمان، دستمزد نیروی انسانی و … بستگی دارد. با افزایش هر یک از این عواملف طبیعتا با افزایش هزینه  سیمان کاری همراه است.

 

سیمان کاری در کیش – سیمان کاری در مشهد

سیمان کاری در شهرهای بزرگ تر که جمعیت زیادی دارند و نباید سد معبری اتفاق بیفتد به روش بدون داربست انجام می شود. تیم کار با طناب آماده همکاری و ارائه انواع خدمات سیمان کاری بدون داربست، نماشویی ساختمان، نماشویی بدون داربست، پیچ و رول پلاک نما و راپل کاری در مشهد و کیش است.

در صورتی که قصد انجام سیمان کاری در مشهد و سیمان کاری در کیش را دارید، جهت اطلاع از انواع خدمات و هزینه تمام شده با کارشناسان ما در تماس باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.